economia

Condor iniciarà el 25 de juny els seus vols regulars d’estiu a Mallorca i Eivissa

Serà obligatori portar mascaretes dins l'avió fins al 31 d'agost


La companyia Condor ha anunciat que el pròxim 25 de juny iniciarà la seva temporada d’estiu i els seus vols amb Mallorca i Eivissa. Volarà des de 8 aeroports d’Alemanya com són Frankfurt, Düsseldorf, Munich, Hamburg, Hanover, Stuttgart, Leipzig/Halle i Berlin-Schoenefeld cap a les Illes.

Ralf Teckentrup, conseller delegat de Condor, ha manifestat que “actualment, Condor ofereix vols des de Frankfurt a Mallorca, Tenerife i Gran Canària per garantir una infraestructura bàsica dins Europa. Això s’ampliarà a partir de mitjans de juny, amb vols addicionals a Mallorca i les Canàries”.

Condor afirma que serà obligatori l’ús de mascaretes dins l’avió, com a mínim, fins al 31 d’agost. Aquesta és una de les principals companyies aèries que operen des d’Alemanya cap a les Illes. L’any passat, l’aerolínia va transportar 663.000 passatgers a l’aeroport de Palma amb puntes que varen arribar als 100.000 turistes, de juny a setembre.

 

 

 

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Middelmann: “A curt termini els preus dels bitllets poden baixar”

L'expert aeri demana que s'utilitzin fons del descompte de resident per subvencionar bitllets des de la Península a les Illes

El Govern central flexibilitza els horaris de les benzineres

Han d'obrir un mínim de 90 hores setmanals

Middelmann: “A curt termini els preus dels bitllets poden baixar”

L'expert aeri demana que s'utilitzin fons del descompte de resident per subvencionar bitllets des de la Península a les Illes

Toni Gayà: “Els propietaris es resisteixen a rebaixar el preu del seu habitatge”

El president d'ABSI, Toni Gayà, admet que els particulars no volen abaratir els seus pisos però preveu que els preus...