X

Coneixem la guia dels ocells dels boscos de les Balears

Una eina per a la població escolar, però també per al públic interessat en general

12/01/2023

Coneixem la guia dels ocells dels boscos de les Balears

Ariadna Alfonso

El Servei de Gestió Forestal de la Conselleria de Medi Ambient i Territori ha publicat una nova entrega de la col·lecció de la ‘Guia dels Boscos de les Illes Balears’, en aquesta ocasió especialitzada en els ocells.

La guia és un document que recull informació bàsica sobre els ocells que habiten els boscos de les nostres illes i està destinat a ser una eina per a la població escolar, però també per al públic interessat en general.

Els ocells són el grup d’animals més divers que existeix entre els vertebrats terrestres. Només a les Illes Balears existeixen 370 espècies diferents i constitueixen una part essencial dels ecosistemes, pel seu paper com a dispersors de llavors, de pol·linització, control d’insectes i perquè serveixen d’aliment a altres animals.

L’edició d’aquest material ha comptat amb la col·laboració de SEO Birdlife, que ha aportat les fotografies que il·lustren la guia.

Aquesta guia i la resta de materials que formen part de la col·lecció: ‘El bosc: un recurs disponible’ es troben disponibles al web de Xarxa Forestal.

12/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris