X

Coneixem les novetats de les confraries palmesanes per Setmana Santa

Entre les restauracions encarregades per les confraries, hi ha nous mantells i noves túniques, a més de cabells sintètics, i fins i tot naturals, per a les imatges

20/03/2024

Coneixem les novetats de les confraries palmesanes per Setmana Santa

Setze metres de tela i dos mesos de feina han fet falta per enllestir el mantell de vellut verd amb el qual la Mare de Déu de l’Esperança sortirà en processó enguany pels carrers de Palma. L’original no ha arribat a punt per a la Setmana Santa.

El volum de feina a Sevilla tampoc no ha permès la confecció a temps de la saia de Nuestra Señora de las Angustias. Però la seva confraria a Ciutat celebra altres estrenes: dues noves túniques per al Crist i una altra per a la imatge de Santa Maria Magdalena.

Unes novetats que també han arribat a la Real Cofradía de Nuestro Padre Jesús Nazareno, com és el nou cíngol que sosté la imatge, i els seus cabells; a la capital andalusa, n’han fabricada una sintètica i una segona amb cabells naturals.

Uns contratemps, i unes millores, amb els quals volen tornar a sortir un any més per les esperades processons de Setmana Santa.

20/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris