X

Confeti, polseres de llums de colors, pirotècnia, pilotes gegants… el xou de Coldplay a Barcelona

55.000 persones gaudiren dimecres vespre a l'estadi Olímpic de Montjuïc el primer dels quatre concerts multitudinaris programats per la banda britànica

25/05/2023

Confeti, polseres de llums de colors, pirotècnia, pilotes gegants… el xou de Coldplay a Barcelona

Redacció

Coldplay va oferir anit passada el primer dels quatre concerts que fa a Barcelona. És la gira ‘Music of the Spheres‘ del quartet britànic. 55.000 persones gaudiren a l’estadi Olímpic de Montjuïc de l’espectacle de llum i energia. Explosions de confeti, polseres de llums de colors, pirotècnia, pilotes gegants i molts de colors arreu. Més que un recital, la banda britànica ofereix un autèntic xou, que han promocionat com el més ecologista. Els pròxims concerts de Coldplay a Barcelona són avui divendres, dissabte i diumenge.

El públic assistent va poder seguir el concert a partir de la interpretació a la llengua de signe que faran quatre intèrprets procedents d”enCantados’: Eva García, Òscar Argemí, Anna Armadà i Aitor Pérez. Es farà la interpretació a dues llengües de signes: la catalana i l’espanyola. A més a més, durant el concert també es van proporcionar motxilles vibratòries perquè les persones amb problemes d’audició puguin viure el concert com una experiència completa. Es tracta de dispositius tàctils anomenats ‘subpac’ que transfereixen d’una manera silenciosa i molt precisa freqüències baixes profundes per crear una experiència immersiva, física i de cos sencer. La iniciativa d’aconseguir concerts inclusius la tengué el líder de la banda, Chris Martin, qui també pateix un problema auditiu, juntament amb la seva parella, Dakota Johnson. Tot plegat, volen aconseguir fer accessibles les actuacions de Coldplay a tothom que les vulgui gaudir.

25/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris