X

Confiança plena en l’Atlètic Balears per aconseguir la permanència

Tota la plantilla viatjarà a Logronyo, també els jugadors lesionats. Dissabte l'Atlètic Balears disputa allà contra la SD Logronyès el darrer partit de lliga

25/05/2023

Confiança plena en l’Atlètic Balears per aconseguir la permanència

Redacció

Tota la plantilla viatjarà a Logronyo, també els jugadors lesionats. Dissabte l’Atlètic Balears disputa allà contra la SD Logronyès el darrer partit de lliga. Allà es jugarà la temporada i el futur. Una autèntica final a les 19.30 de l’horabaixa que podreu seguir en directe per IB3 Televisió.

Si guanya, l’Atlètic Balears mantindrà la categoria i l’any que ve serà equip de 1a Federació. El tècnic José Antonio García “Tato” ha explicat en roda de premsa que l’equip ha fet bona feina durant la setmana i que l’única preocupació que té és que els jugadors facin el que han planificat als entrenaments. Avui per cert amb visita d’Ingo Volckmann, el propietari de l’Atlètic Balears.

Xisco i Bilal estan recuperats i a disposició de Tato, que ha volgut demanar a l’aficionat balearico un darrer esforç per animar l’equip. El tècnic està confiat que dissabte s’aconseguirà l’objectiu, que no és altre que mantenir-se a 1a Federació.

25/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris