societat

Conflicte entre comerciants i placers al passeig del Port d’Alcúdia

Al mig de la polèmica, l'ajuntament d'Alcúdia explica que fa tot el possible per ajudar tots els sectors comercials del municipi


La temporada turística a mig gas ha originat un conflicte entre comerciants i placers al passeig del Port d’Alcúdia. L’Ajuntament fa equilibris per fer d’intermediari entre uns, els comerciants permanents, que acusen els placers de competència deslleial.

Tendes sense clients en un horabaixa calorós al passeig d’Alcúdia. Els turistes tornen de la platja quan comença a caure el sol, i giren la vista cap als llocs dels mercadets. Els comerciants s’ho miren amb resignació.

S’allarga l’horari comercial per afavorir els placers, i animar les vendes. Ells consideren que no fan cap competència deslleial a ningú.

Al mig de la polèmica, l’ajuntament d’Alcúdia explica que fa tot el possible per ajudar tots els sectors comercials del municipi.

En temps de magror econòmica, tothom vol la seva part d’un pastís, el turístic, que enguany ha estat novament molt petit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A mi no m’agradaria dormir a un garatge; als polítics, per ventura sí”

Com ja va passar l'agost, la falta d'espai als calabossos de les comissaries, on romanen detinguts els inmigrants irregulars fins...

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve

Concentracions a Palma per desbloquejar les negociacions del vuitè Conveni estatal de la dependència

El sector demana millores salarials i que s'ajustin les ràtios i les noves contractacions per poder oferir qualitat assistencial

Comença el curs 2021-22 a la UIB

L'objectiu és la màxima presencialitat possible