societat

El Congrés Internacional Sine Dolore es postposa fins a l’octubre per la crisi del coronavirus

Hi havien d'assistir centenars de professionals de l'estat i d'arreu d'Europa

Congrés Internacional Sine Dolore


La XV edició del Congrés Internacional Sine Dolore que cada any se celebra a la localitat menorquina de Sant Lluís s’ha ajornat fins a mitjans d’octubre per culpa del coronavirus. Els organitzadors han pres aquesta decisió atenent les instruccions del Ministeri de Sanitat, que ha demanat suspendre temporalment els congressos, cursos, tallers i jornades que impliquin professionals sanitaris per evitar contagis i garantir la seva disponibilitat per fer front al coronavirus.

Recorden que dels 151 casos confirmats a Espanya, 13 afecten personal sanitari, als quals cal afegir aquells que es troben en aïllament al País Basc, Madrid i Andalusia.

La cita estava prevista per als dies 30 d’abril i 1,2,3 de maig i s’ha traslladat del 15 al 18 d’octubre, depenent de com evolucioni el nombre de contagis.

Hi havien d’assistir centenars de professionals de l’estat i d’arreu d’Europa.

També s’ha hagut de cancel·lar el XXVII Congrés Nacional de Medicina General, que s’havia de celebrar al Palau de Congressos de Palma a final de maig. Finalment aquest es farà al novembre.

La Societat Espanyola de Metges Generals i de Família han informat aquest divendres de l’ajornament d’aquesta reunió, que se celebrarà dins el mateix recinte i “amb el programa científic ” dels dies 19, 20 i 21 de novembre.

Aquesta decisió és conseqüència de les recomanacions formulades pel Ministeri de Sanitat, que a Balears ha provocat la suspensió de diversos esdeveniments d’aquest tipus.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol