ECONOMIA

Conjuntura hotelera d’agost: pugen els turistes, els preus i la rendibilitat

Menorca va ser la destinació espanyola amb major ocupació per places i Mallorca la de més pernoctacions, sobretot a Calvià i Palma


Les places hoteleres de les Balears registraren el mes passat el 89,3% d’ocupació amb 1.900.000 turistes allotjats. Amb una estada mitjana de cinc dies acumularen 10.800.000 vespres d’hotel, situant les Illes al capdavant de l’Estat en l’acolliment turístic de no residents.

Són dades de l’informe de Conjuntura Hotelera publicat avui per l’Institut Nacional d’Estadística que donen com a resultat un increment del 7% del número de viatgers als registres hoteleres en comparació amb el el 2019. Significa igualment una pujada del 65% respecte a l’agost de l’any passat.

Menorca, capdavantera en ocupació

Quant a les pernoctacions també augmentaren en comparació a l’any passat però són pràcticament les mateixes que fa tres estius. Per zones turístiques, Menorca va ser la destinació espanyola amb major ocupació per places i Mallorca la de més pernoctacions, sobretot a Calvià i Palma.

Els preus varen pujar un 17%, gairebé quatre punts més que al conjunt de l’estat i els ingressos per habitació disponible varen créixer un 43% fins els 146 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |