política

El Consell de Menorca vol instal·lar els seus propis aerogeneradors

Aspira a rebre els 730.000 euros necessaris amb la recaptcació de l'impost de turisme sostenible


El Consell de Menorca aspira a rebre, a través de l’impost de turisme sostenible, un finançament 730.000 euros per instal·lar molins eòlics. L’objectiu és maximitzar la producció d’energia elèctrica, que posteriorment s’utilitzaria per cobrir part de la demanda de les instal·lacions públiques. Amb aquest diners també es pretén instal·lar pèrgoles solars fotovoltaiques amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en diverses urbanitzacions.

Aquesta iniciativa és la segona part d’un projecte més ambiciós que pretén que Menorca sigui declarada Reserva Starlight, és a dir, obtenir un reconeixement internacional per la qualitat del seu cel nocturn. En aquest sentit, el Consell Insular, amb col·laboració amb l’associació Astromenorca ja té tres zones com a proposta per instal·lar observatoris astronòmics.

La declaració de reserva Starlight forma part de les propostes que aspiren a rebre finançament en la convocatòria d’enguany de l’impost de turisme sostenible.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Partit Popular demana al Govern 73 milions d’euros per a fer inversions a Menorca

Servirien per avançar en la reforma de l'antic Hospital Verge del Toro, la construcció d'un geriàtric as Castell, o millorar...

Gómez: “Si avui fos Nadal, mantindriem les mesures que tenim ara”

La consellera de Salut es mostra prudent sobre les restriccions de cara a les festes de Nadal. Gómez també ha...