eivissa

El Consell i els ajuntaments d’Eivissa injecten 3,5 milions d’euros a microempreses i autònoms

Les ajudes aniran dels 1.500 als 2.500 euros i s'hauran de convocar abans del 31 de juliol

El+Consell+i+els+ajuntaments+d%27Eivissa+injecten+3%2C5+milions+d%27euros+a+microempreses+i+aut%C3%B2noms

Els autònoms i les empreses d’Eivissa més afectats per la pandèmia tenen una nova font d’ajuda. Consell i ajuntaments s’han compromès a aportar un total de 3 milions i mig d’euros a aquesta finalitat. Els consistoris hauran de convocar les ajudes abans del 31 de juliol.

El consell d’Eivissa aportarà més d’1 milió 400.000 euros i els ajuntaments diferents quantitats, segons la grandària del municipi. En total, 3 milions 500MIL euros a repartir en ajudes d’entre 1.500 i 2.500 euros als empresaris i autònoms afectats per la pandèmia.

Aquests 3 milions i mig se sumaran al gairebé milió i mig que el Govern Balear va destinar en el mateix concepte als ajuntaments, així que s’espera que en total aquesta convocatòria pugui superar els 5 milions d’euros.

Els sectors de restauració, comerç, activitats culturals, activitat d’oci infantil i transport, són alguns dels que podran accedir aquestes ajudes que els consistoris hauran de convocar abans del 31 de juliol

Aquesta aportació extraordinària del consell se suma als quasi 2 milions 400MIL euros que la institució insular ja va destinar a la convocatòria d’ajudes per pal·liar els efectes de les restriccions de la fase 4.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Primer dia de judici pel robatori a Empreses Matutes

La defensa de l'encobridor ha posat el focus en les presumptes irregularitats en la cadena d'actes durant la investigació per part de la Policia Nacional

50 anys de Moda Adlib a Eivissa

La passarel·la ha celebrat el seu aniversari amb una desfilada al baluard de Sant Llúcia, a Dalt Vila