X

La consellera d’Hisenda confirma reunions el mes d’agost amb el Ministeri pel REIB

Cladera dona per fet que el Consell de Política Fiscal i Financera tornarà a aprovar la flexibilització del límit de dèficit de les comunitats

21/08/2018

La consellera d’Hisenda confirma reunions el mes d’agost amb el Ministeri pel REIB

La consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, ha revelat que hi ha hagut reunions durant el mes d’agost amb la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, en què s’ha avançat en la negociació del Règim Especial de les Balears. El Cercle d’Economia, que dóna suport a les reivindicacions de l’executiu, considera urgent aconseguir aquest acord, que s’està negociant des de fa dos anys.

D’altra banda, la consellera Cladera dona per fet que la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera de demà dimecres, que es farà de manera telemàtica, tornarà a aprovar la flexibilització del límit de dèficit de les comunitats autònomes per 2019 i 2020. El Congrés va votar en contra d’aquesta mesura i ara s’ha de tornar a tramitar.

La presidenta del Govern Francina Armengol i la consellera Cladera han rebut la nova junta directiva del Cercle d’Economia de Mallorca, amb la qual han abordat, a més del nou REIB, la millora del sistema de finançament i la sostenibilitat del sector turístic.

21/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT