X

Constituïda la comissió del Congrés per investigar els contractes durant la pandèmia

El popular eivissenc José Vicente Marí Bosó n'és el vicepresident segon, mentre que Jorge Campos, de Vox, el secretari segon

02/04/2024

Constituïda la comissió del Congrés per investigar els contractes durant la pandèmia

El Congrés ha constituït dimarts a petició del Partit Socialista la comissió per investigar els contractes d’emergència durant la pandèmia. Estarà presidida pel socialista Alejandro Soler, mentre que l’eivissenc José Vicente Marí Bosó, del PP, en serà vicepresident segon, i el mallorquí Jorge Campos, de Vox, secretari segon.

El socialista Alejandro Soler presidirà la comissió del Congrés que investigarà, a petició del PSOE, els contractes durant la pandèmia. El popular eivissenc José Vicente Marí Bosó n’ha estat triat vicepresident segon, mentre que el mallorquí Jorge Campos, de Vox, serà el secretari segon.

Compareixences

Ara els grups han de negociar els plans de treball i les peticions de compareixences, i els socialistes han apuntat cap al PP. En aquest sentit, el portaveu del grup parlamentari socialista, Patxi López, ha afirmat que “és evident que hem conegut tots casos a través dels mitjans d’irregularitats a Madrid, a Galícia, a Andalusia”.

Els populars, per part seva, han rebutjat que se’ls equipari amb el cas Koldo. El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha dit que “els que duen dotze mesos entre el Tito Berni i el Tito Koldo no ens faran callar”. Feijóo ha demanat als socialistes que donin explicacions sobre el cas Koldo, sigui a la comissió del Congrés que s’ha constituït o a la que dilluns es va crear al Senat a petició dels populars.

02/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris