EPRTVIB informa


Constituït el Consell assessor de continguts d’IB3
En el dia d’avui ha tengut lloc, al Parlament de les Illes Balears, la constitució del Consell Assessor de Continguts i de Programació d’IB3, que serà l’òrgan de participació social en l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. La seva finalitat és integrar els representants dels diversos sectors de la societat de les Balears.

Les seves funcions són d’assessorament i assistència al Consell de Direcció i al Director General de l´EPRTVIB, en la definició i avaluació de les polítiques de programació, continguts, així com la participació en l’elaboració del model de l’ens públic. El Consell Assessor està format per quinze membres, escollits pel Parlament de les Illes Balears, els quals representaran la pluralitat de la societat balear i de les illes que la componen. El Consell assessor de continguts es compon per sectors professionals: l’educatiu i el cultural, les associacions de consumidors i usuaris, així com les associacions representatives de persones amb discapacitat, joventut i gent gran.

El seu mandat té una durada de 4 anys, i s’ha de reunir una vegada cada quatre mesos. Els quinze membres representants de les diverses entitats són Aina Gutiérrez Coll (APIB), Aline Olga Tur (APAIB), Joan Huguet Amengual, Federació d’Associacions de Jubilats i Pensionistes, Mónica Outeiral Coira (EPRTVIB), Àngel Aguiló Palou (CBM), Juan Montes de Oca (LADAT – UIB), Meritxell Esquirol Salom (IBDONA), Jaume Mateu Marí (OCB), M. Inmaculada Jiménez (FACUA), Marcos Pons Sansaloni (Federació de Sords), Àlex Segura Castelltort (Consell de Joventut), M. Antònia Puigrós Caldentey (CESAG), Miquel Costa Costa (IEE), Andreu Ferrer Juan (Consell de Formentera) i Joan Josep Sunyer (SPIB).

Així també, avui a les 12h, just després de la seva constitució, ha tengut lloc la primera sessió de l’òrgan.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL