societat

Consultes externes a les tardes per recuperar les cites ajornades durant la cinquena onada a Menorca

La direcció de l'hospital menorquí pretén, així, reduir les llistes d'espera que s'havien vist perjudicades per la derivació de professionals en l'atenció dels pacients de Covid


L’hospital Mateu Orfila ha començat a programar consultes d’especialistes a les tardes per tal de recuperar les cites ajornades a causa de la pandèmia. També tornen a estar operatius els quiròfans tancats en la cinquena onada.

La direcció de l’hospital menorquí pretén, així, reduir les llistes d’espera que s’havien vist perjudicades per la derivació de professionals en l’atenció dels pacients de Covid. A més, l’atenció primària està recuperant progressivament la presencialitat, però es mantindrà l’opció de la cita telefònica. Aquesta és la situació en la qual deixa la gerència Romà Julià, que abandona el càrrec per jubilació sense que s’hagi donat a conèixer encara el nom de la persona que el substituirà.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El propietari de l’edifici okupa del carrer Manacor accedeix a tapiar totes les entrades

Detingut un jove de 20 anys per l'incendi d'ahir de l'edifici okupa a Palma

El Govern condiciona l’obertura de discoteques a que el TSJIB autoritzi demanar el certificat-covid

Podran obrir fins a les 05 hores i l’aforament màxim permès serà del 75%, amb els clients asseguts per beure...

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...