política

Consum detecta incompliments al web de Uep Fly a l’hora d’aplicar el descompte de resident

S'ha aixecat acte i li ha traslladat a la Direcció General d’Aviació Civil del Ministeri de Transports


La nova aerolínia Uep Fly incompleix la normativa a l’hora d’aplicar el descompte de resident. Una irregularitat que ha detectat la Conselleria balear de Consum. Per la qual cosa ha aixecat acte i li ha traslladat a la Direcció General d’Aviació Civil del Ministeri de Transports. S’ha detectat que aplica el descompte de resident al principi del procés de compra la qual cosa no està permesa perquè es va detectar que s’utilitzava aquesta informació per encarir el preu dels bitllets.

Fèlix Alonso, director general de Consum, explica que s’ha detectat en una de les inspeccions que fa el departament, igual que s’ha fet amb Volotea, ara que comencen a operar a les Balears. Igual que es va fer en el moment de posar en marxa la nova normativa al març, s’ha informat el ministeri de les irregularitats detectades.

Uep Fly fa tot just una setmana que ha començar a operar amb vols interilles i ja ha protagonistzat alguna polèmica amb l’ús del català al seu web. Faltes d’ortografia i un llenguatge del tot col·loquial han generat queixes dels usuaris. La plataforma per la llengua s’ha adreçat a la companyia per fer-los veure que la qualitat lingüística és molt millorable i oferir-se per assessora-los.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Negueruela: “La temporada turística s’allargarà fins al mes de novembre”

Els grups parlamentaris de l'oposició han aprofitat el ple extraordinari per criticar la gestió feta pel Govern en relació amb...

Prohens presenta Sandra Fernández com a secretària general del PP, i diu ara que Casado no nega la unitat del català

Amb el nomenament de l'exdiputada i exconsellera, el partit vol recuperar militants que s'han fet enfora. "Només volem defensar les...

Armengol plantejarà a la Conferència de Presidents que es demani el certificat COVID

L'objectiu és incentivar la vacunació i minvar els contagis

Casado: “No parlau català, parlau mallorquí, menorquí, eivissenc i formenterenc”

El president del PP va assegurar que es comprometia a defensar "la llibertat lingüística de les Illes"