X

Continua el calendari de vacunació: avui és el torn dels majors de 80 anys

Aquest dimarts també es continuarà inoculant als docents. Serà el torn dels de primària, secundària i també dels alumnes de la branca sanitària de la UIB.

01/03/2021

Continua el calendari de vacunació: avui és el torn dels majors de 80 anys

Comencen a vacunar aquest dimarts a les persones nascudes abans de 1942. L’IBSalut calcula que a les Illes Balears hi ha 50.000 majors de 80 anys que seran citats al seu centre de salut per rebre la vacuna.

Mentrestant, 159 agents de les policies locals de Mallorca estaven citats aquest dilluns pel centre Covid de Son Dureta. Aquests agents encetaven un nou col·lectiu a vacunar: els serveis essencials. L’IBSalut calcula que aquesta setmana inocularan la primera dosi a 1.000 agents municipals que coincidiran a Son Dureta amb els docents. Ahir, tot i ser diu festiu, la vacunació avançava a bon ritme. Hi havia persones citades des de les 9 del matí fins a les 19:30 hores. S’esperaven 2.000 persones.

Aquest dimarts es continuarà inoculant el remei contra el coronavirus a les policies locals i als docents. Serà el torn dels de primària, secundària i també dels alumnes de la branca sanitària de la UIB. Es preveu que aquesta setmana acabin de vacunar les policies locals i els docents i d’aquesta manera es podria començar la setmana vinent amb els bombers i el personal dels centres educatius que no són docents.

 

01/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris