societat

Continua el degoteig de vols procedents d’Alemanya a les Balears

La Guàrdia Civil controla des d'avui que els passatgers que surten de les Illes cap a la Península ho facin amb el pertinent justificant

Continua+el+degoteig+de+vols+procedents+d%27Alemanya+a+les+Balears

La Guàrdia Civil controla des d’avui que els passatgers que surten de les Illes cap a la Península ho facin amb el pertinent justificant. La major part han estat a destinacions internacionals. Entre les sortides nacionals destaquen les de ciutadans que estudien o fan feina a Mallorca i tornen a casa seva.

Pel que fa a les arribades, continua el degoteig de vols procedents d’Alemanya, tot i l’advertència de la cancellera Angela Merkel de què per tornar al seu país hauran de presentar una prova negativa de covid i, si els hi surt postitiva, hauran de quedar a Mallorca en quarentena i afrontant ells mateixos les despeses. Un anunci que, segons Francina Armengol, ja ha afectat les reserves de Setmana Santa.

També molt de moviment entre illes. Tot i les recomanacions de no viatjar més que per motius justificats, n’hi ha que han anat a Menorca per fer turisme. Tampoc no es fan proves d’antígens. Fins al 5 d’abril estan previstos 268 vols a Menorca, un 50% manco que la Setmana Santa del 2019.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una seixantena de persones defensen, a Maó, la necessitat de la Tercera República

Ho han reivindicat durant la commemoració del norantè aniversari de la proclamació de la Segona

Homenatge a Palma pel 90 aniversari de la II República

L'acte d'homenatge s'ha celebrat a la plaça de l'Olivar sota el títol Primavera Mallorquina

Tres vehicles calcinats avui horabaixa a Palma després d’un incendi

S'investiga com ha ocorregut, però es sospita que es podria tractar d'un acte vandàlic, provocat per un grup d'al·lots.