societat

Els veïns de l’Argentina diuen ara que no volen que s’esbuqui el pont

El Consell de Menorca, que ha prorrogat les obres Ciutadella-Ferreries fins al 22 de febrer, debat avui dilluns en plenari la solució a les polèmiques rotondes

Els+ve%C3%AFns+de+l%27Argentina+diuen+ara+que+no+volen+que+s%27esbuqui+el+pont

El departament de Mobilitat encara no ha anunciat cap acció sobre les rotondes a doble nivell a mig construir de la carretera general. Fa un mes que hauria d’haver presentat l’informe sobre el pressupost de l’esbucament de la de Rafal Rubí, però encara es desconeix el seu contingut. Els populars creuen que el desenllaç s’està allargant massa.

Pel que fa a la rotonda de l’Argentina, ja fa més d’un any que la Comissió Balear de Medi Ambient va avalar-ne l’esbucament, per ser zona potencialment inundable, però tampoc no hi ha hagut cap moviment.

La reforma del tram Ferreries-Ciutadella hauria d’haver acabat avui però l’empresa constructora no ha pogut complir els terminis per l’aturada de l’estiu i les pluges de la tardor. La comissió de Govern acab d’aprovar una pròrroga i es preveu que estiguin enllestides al febrer.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Torna a quedar desert el concurs de seguretat privada per a les festes de Sant Joan

L'Ajuntament de Ciutadella obrirà un període de consultes amb empreses del sector per modificar-ne les condicions per a un nou...

Arrenca a Ciutadella el simposi internacional dedicat a l’antropòleg cubà Fernando Ortiz

Va viure la seva infància i adolescència a Ciutadella, uns anys que van marcar la seva futura trajectòria