Continua la lluita per la permanència a Tercera Divisió

El Santa Catalina i el Ferriolense ja han certificat el descens a la Primera Regional Preferent

31/05/2021

Cinquena victòria seguida del Binissalem després de guanyar a Sóller.  Al minut 4 de partit, Ricard Vila marca l’única diana del duel. Amb aquest triomf els binissalemers estan a només dos punts de la salvació. El Sóller tot i la derrota, continua liderant el grup amb 39 punts.

A la segona plaça se situa el Felanitx. Victòria per la mínima davant l’Alcúdia. El seu tècnic, Miguel Luis Arjona, fou expulsat a la mitja hora de partit. El gol de la victòria va arribar a la segona part, gol de Riad Chakroun al minut 59 per donar els tres punts al Felanitx que va acabar amb 10, després de l’expulsió de Jorge Cano al minut 83. L’Alcúdia és a posicions de descens amb 28 punts.

Qui sí que ja ha confirmat el descens a Primera Regional Preferent és el Santa Catalina, després de perdre 4-2 davant el Cardassar. Els de Sant Llorenç varen començar perdent després d’un gol en pròpia porteria de Julia Llull. Dos minuts després arriba l’empat. Isaac Calvo marca l’1 a 1. Just abans del descans el Santa Catalina s’avança de nou al marcador. Zakary Gelabert marca el 1-2. A la segona part, remuntada del Cardassar. Al 66 Stefi Luis Bona posa el 2-2 i tres minuts després Javi López marca el 3-2.Ja en el temps afegit, Guillermo Martí sentencía després d’una contra. Els homes de Miquel Àngel Tomas s’aferren així a la permanència.

Qui també continua amb vida és el Llosetense, després de golejar el FerriolenseFabricio inaugura el marcador al minut 14 amb aquesta diana. Ander Montori n’és l’autor del segon del conjunt dirigit per Nico López. Ja a la segona part, xut de Pablo González que marca el tercer. Alberto sentencia al 82. Amb aquest resultat, i a falta de tres jornades, el Ferriolense certifica el descens a la primera regional preferent.