X

Continua la lluita solidària dels músics eivissencs contra la síndrome de Hunter

El sisè Festival Cura per a Hunter recapta prop de 6.000 euros a Can Ventosa

02/02/2020

Continua la lluita solidària dels músics eivissencs contra la síndrome de Hunter

Redacció Eivissa

La síndrome de Hunter és una malaltia poc freqüent que afecta entre 50 i 60 nens a Espanya. I que pot provocar la mort prematura. Ja hi ha una teràpia que podria curar-los, però està pendent, des de fa uns anys, la seva aprovació com a assaig clínic. La solidaritat amb les famílies d’aquests nens, ha creat una unió molt especial entre Eivissa i Valladolid. I la música.

Iván Domenech, val·lisoletà de naixement però eivissenc d’adopció, al costat d’altres músics reconeguts de l’illa i el Cor Ciutat d’Eivissa va interpretar temes ja clàssics del rock-pop espanyol de les últimes dècades. Per quinze euros per entrada-donatiu, els finalment quatre-cents assistents van omplir la sala i van gaudir de la cinquena edició de Festival Cura per a Hunter. Aquesta malaltia neurodegenerativa amb una esperança de vida de 14 anys.

Un esdeveniment molt emotiu que neix de la relació de Domenech amb un amic de la infància de Medina del Campo, i que es pare d’un nen afectat. Fins que es pugui aplicar una cura per als nens amb Síndrome de Hunter, els músics eivissencs tenen clar que seguiran tocant. A la seva darrera reunió, han recaptat 6.000 euros.

02/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris