eivissa

Continua la lluita solidària dels músics eivissencs contra la síndrome de Hunter

El sisè Festival Cura per a Hunter recapta prop de 6.000 euros a Can Ventosa

Continua+la+lluita+solid%C3%A0ria+dels+m%C3%BAsics+eivissencs+contra+la+s%C3%ADndrome+de+Hunter

La síndrome de Hunter és una malaltia poc freqüent que afecta entre 50 i 60 nens a Espanya. I que pot provocar la mort prematura. Ja hi ha una teràpia que podria curar-los, però està pendent, des de fa uns anys, la seva aprovació com a assaig clínic. La solidaritat amb les famílies d’aquests nens, ha creat una unió molt especial entre Eivissa i Valladolid. I la música.

Iván Domenech, val·lisoletà de naixement però eivissenc d’adopció, al costat d’altres músics reconeguts de l’illa i el Cor Ciutat d’Eivissa va interpretar temes ja clàssics del rock-pop espanyol de les últimes dècades. Per quinze euros per entrada-donatiu, els finalment quatre-cents assistents van omplir la sala i van gaudir de la cinquena edició de Festival Cura per a Hunter. Aquesta malaltia neurodegenerativa amb una esperança de vida de 14 anys.

Un esdeveniment molt emotiu que neix de la relació de Domenech amb un amic de la infància de Medina del Campo, i que es pare d’un nen afectat. Fins que es pugui aplicar una cura per als nens amb Síndrome de Hunter, els músics eivissencs tenen clar que seguiran tocant. A la seva darrera reunió, han recaptat 6.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Actuació Comunitària de Vila compta amb 27 taules informatives sobre la Covid-19

S'hi reparteixen mascaretes i tríptics gratuïts, i també s'informa de les restriccions de la mobilitat de s'Eixample i es Viver.

Vuit edificis inacabats formen part del paisatge a la badia de Sant Antoni

Així ho recull Salvem la Badia de Portmany, que també posa l'accent en els fondejos il·legals que malmeten la posidònia.

El sector de la construcció veu el futur amb incertesa

Segons el Col.legi d'Arquitectes, la davallada en el nombre de projectes visats entre els mesos de març i juny, va ser preocupant.

Barques varades a la badia de Portmany per mor del vendaval

Segons l'Ajuntament, estaven fondejades a àrees no permeses.