X

Continua la monotonia meteorològica almanco fins el cap de setmana

Divendres el termòmetre superarà els 30 ºC a l'interior de Mallorca, però amb vista a diumenge les temperatures podrien baixar lleugerament

09/10/2023

Continua la monotonia meteorològica almanco fins el cap de setmana

Fotografia de Maria Rosa Ballester des d'Alcúdia

El Temps

La previsió per aquesta setmana torna a estar marcada per l’estabilitat, almanco fins dissabte, ja que el darrer dia de la setmana pot arribar un poc d’aire fred, i fins i tot haver-hi qualque ruixat, malgrat que encara falta molt per afinar la previsió.

Els primers cinc dies de la setmana seran pràcticament calcats; durant el vespre i a primera hora del matí, hi haurà bancs de boira i també niguls baixos, que es desfaran ràpidament i deixaran pas a dies de sol amb bona visibilitat. Dissabte a darrera hora, arribaran niguls que continuaran també diumenge. Tot i que, ara per ara, no pareix que hagi de ploure, no descartam qualque ruixat, però seguirem per veure com evoluciona la situació.

La temperatura tampoc no canviarà, continuarem amb valors molt alts, sobretot els valors màxims, ja que es mouran entre els 27 i 30 ºC, fins i tot amb vista a divendres, quan el termòmetre superarà els 30 ºC a l’interior de Mallorca. El cap de setmana continuarà aquesta mateixa situació, encara que diumenge la temperatura baixarà lleugerament.

El vent bufarà feble i la situació marítima continuarà molt tranquil·la; a partir de divendres, el vent del sud i sud-oest es reforçarà i bufarà moderat, fet que es notarà a la mar, on hi haurà maror, amb ones de fins a un metre d’altura.

09/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris