societat

Continua oberta la investigació de l’incendi del Secar de la Real

Segons les primeres hipòtesis el foc s'hauria iniciat a una bombona de butà

Continua+oberta+la+investigaci%C3%B3+de+l%27incendi+del+Secar+de+la+Real

Restes de fusta cremada, plàstics fosos i un gran munt de cendres. Aquest és l’aspecte que presenta el poblat de barraques ubicat al Secar de la Real, a Palma. La matinada del diumenge, 4 de la cinquantena de cabanes existents a la zona, quedaren cremades. Tres d’aquestes eren utilitzades com a habitatge, mentre que una altra servia de cuina.

A primera hora d’aquest dilluns, la Policia Científica de la Policia Nacional, encarregada de la investigació, hi ha fet una inspecció ocular. Segons una de les principals hipòtesis amb la qual treballen, el foc s’hauria iniciat a una bombona de butà. Però encara no n’han extret cap conclusió clara i tampoc descarten cap opció. El foc podria haver estat tant accidental com intencionat.

La investigació es remunta a dissabte vespre, quan els Bombers de Palma foren avisats d’un incendi al Secar de la Real. Els agents hagueren de menester més de dues hores per extingir el foc. Les flames arribaren als 10 metres d’altura.

Ara els veïnats afectats, diuen, que la primera passa serà netejar la zona, per a poc a poc, poder tornar a construir les seves llars que fins al moment són de fusta, cartó i materials que no deixen passar l’aigua i el fred.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Nou persones afectades per un incendi a un edifici a Palma

Una veïnada es troba ingressada a Son Espases però la resta han estat atesos al mateix lloc del succés

El TSJB anul·la el decret del Govern del nivell de català a la sanitat pública

El decret permetia a tots els aspirants ser admesos als processos públics de selecció, independentment del seu nivell

Muro celebra les Beneïdes de Sant Antoni

Hi han desfilat animals de tot tipus

Menorca reivindica la seva identitat a una multitudinària Processó dels Tres Tocs

D'aquesta manera es representa cada any l'entrada de les tropes del rei Alfons el Liberal a Ciutadella, capital de la...