societat

Continua oberta la investigació de l’incendi del Secar de la Real

Segons les primeres hipòtesis el foc s'hauria iniciat a una bombona de butà

Continua+oberta+la+investigaci%C3%B3+de+l%27incendi+del+Secar+de+la+Real

Restes de fusta cremada, plàstics fosos i un gran munt de cendres. Aquest és l’aspecte que presenta el poblat de barraques ubicat al Secar de la Real, a Palma. La matinada del diumenge, 4 de la cinquantena de cabanes existents a la zona, quedaren cremades. Tres d’aquestes eren utilitzades com a habitatge, mentre que una altra servia de cuina.

A primera hora d’aquest dilluns, la Policia Científica de la Policia Nacional, encarregada de la investigació, hi ha fet una inspecció ocular. Segons una de les principals hipòtesis amb la qual treballen, el foc s’hauria iniciat a una bombona de butà. Però encara no n’han extret cap conclusió clara i tampoc descarten cap opció. El foc podria haver estat tant accidental com intencionat.

La investigació es remunta a dissabte vespre, quan els Bombers de Palma foren avisats d’un incendi al Secar de la Real. Els agents hagueren de menester més de dues hores per extingir el foc. Les flames arribaren als 10 metres d’altura.

Ara els veïnats afectats, diuen, que la primera passa serà netejar la zona, per a poc a poc, poder tornar a construir les seves llars que fins al moment són de fusta, cartó i materials que no deixen passar l’aigua i el fred.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“No pensàvem venir a Ciutadella, però hem vist fotos de l’ambient i en dues hores érem al vaixell”

Aquests son els motius dels joves mallorquins per passar els dies de Sant Joan a Ciutadella

Projecte Home atén 1.488 persones amb problemes d’addiccions durant el 2020

La cocaïna continua sent de les drogues més recurrents

El focus del brot supracomunitari: el macroconcert de Reggaeton en la plaça de Toros de Palma i multitud de festes a vaixells i hotels

L'entitat organitzadora del concert s'enfronta a una multa d'entre 60.000 i 600.000 euros per infracció molt greu. El Govern de...

Prudència a Menorca davant l’anunci del semàfor verd del Regne Unit

L'exemple de Portugal obliga al sector i la institució a contenir l'eufòria