X

Continua sense novetats el cas d’un menor de set anys, de Ciutadella, desaparegut fa més de dos mesos

La seva mare, que se'l va endur de vacances a la localitat extremenya de Vilanueva de la Serena, no l'ha retornat i ara es troba en cerca i captura

31/10/2023

Continua sense novetats el cas d’un menor de set anys, de Ciutadella, desaparegut fa més de dos mesos

El malson d’en Francesc va començar el mes d’agost, quan la seva exparella –que havia partit de vacances amb el fill en comú de tots dos al seu poble d’Extremadura, Vilanueva de la Serena– li va comunicar que tenia la intenció de quedar-hi a viure amb el menor, de set anys, i de no tornar-lo a Ciutadella, on estava escolaritzat i on hi tenia tota la seva vida social i familiar. Una decisió que anava en contra dels seus drets com a pare, ja que en té la custòdia compartida.

Una vegada denunciats els fets, es va obrir un procediment penal per subtracció de menors i el mes de setembre el jutge va dictar el retorn del fill a son pare. Però lluny que la mare complís les mesures dictades, no va retornar el menor i quan el pare va anar a cercar-lo no els va trobar. A partir d’aquí, es va acordar la suspensió de la custòdia compartida que es va atribuir exclusivament al seu pare i es va emetre una ordre de cerca i captura contra la mare.

S’han posat en marxa tots els mecanismes legals però, tot i això, encara no se sap res del menor: ni on és, ni com està. La investigació és en mans de la Guàrdia Civil de Vilanueva de la Serena, però han passat més de dos mesos i no hi ha hagut novetats. El pare, que diu sentir-se desesperat, ha convocat una manifestació per aquest dissabte per demanar la implicació de tothom i que es facin els esforços necessaris per recuperar el seu fill.

31/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Sara Fritz Navarro 01/11/2023

    Anims Fran… Tots desitjam que trobin al teu fill.
    Esperam que es pugui Fer mes pero part dels medis i arribar lo mes lluny posible.
    Gracies a ib3