societat

Continuen les botellades a Ciutat i a Platja de Palma

La Policia Local de Palma en va dissoldre una a plaça Gomila i va continuar amb el dispositiu a la Platja de Palma on també es varen congregar nombroses persones


La Policia Local de Palma ha dissolt la nit d’aquest divendres una botellada a plaça Gomila, en el marc del dispositiu de seguretat posat en marxa en col·laboració amb la Policia Nacional i els inspectors del Govern. Allà es va produir una concentració de joves, que després es varen traslladar a l’avinguda Gabriel Roca i al parc de Sa Feixina. Els agents de la Policia Local i de la Policia Nacional varen haver de dissoldre les concentracions. Les patrulles policials varen recórrer la zona del barri de Santa Catalina per vetllar pel compliment de la normativa.

Agents de la Patrulla Verda, al costat d’inspectors del Govern, han efectuat també una actuació conjunta d’inspecció de locals i de control dels horaris de tancament, sense que s’hagin detectat novetats destacables.

Totes aquestes actuacions, s’han dut a terme en el marc del dispositiu antibotellada preparat per a aquest cap de setmana per part de la Policia Local de Palma, similar al de la setmana anterior.

El dispositiu antibotellada d’aquest cap de setmana ja es va activar la nit del dijous a divendres, quan es va dur a terme una actuació destacada a Platja de Palma, on a partir de les 23.30 hores es varen congregar nombroses persones. Fins a les 01.00 hores, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional van haver de desallotjar la gent de la via pública i de la primera línia de platja. També es varen fer locucions en català, castellà, anglès, alemany i holandès amb el següent missatge: “L’ús de màscara a la via pública és obligatori i cal guardar una distància de seguretat entre persones. No es pot beure alcohol en grup a la via pública. La platja romandrà tancada de 22.00 a 06.00 hores”.

Els veïnats es queixen dels renous, i l’incivisme de la gent quan tanquen els establiments. El cap de setmana passat els van sorprendre els comportaments incívics, diuen.

Aquest estiu, des del primer de juliol al 30 de setembre, prop de 300 agents més de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil vetllaran per la seguretat ciutadana a les Balears. En total n’hi haurà més de 2.000 durant la temporada turística.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Son Llàtzer ofereix un programa amb l’esport com a eix per a millorar la salut mental

Una quinzena d'usuaris del servei de psiquiatria són els beneficiaris d'aquesta activitat

El SOCIB obre les portes del Vaixell Oceanogràfic per celebrar la Nit de la Recerca

Prop de 70 persones, entre menuts i grans, han visitat aquesta infraestructura, que treballa en projectes sobre l'escalfament global

Presenten com serà l’Hospital de Manacor quan finalitzin les obres d’ampliació i reforma

S'inverteixen més de 76 milions d'euros i preveuen iniciar la construcció la tardor que ve

Una escaladora, ferida arran d’una esllavissada de roques a Valldemossa

El succés s'ha produït devers les 11h30 del matí, quan la dona, de 46 anys, es trobava davall de la...