mallorca

Control d’aforament i evitar-hi aglomeracions, les importants mesures dels grans magatzems

Aquests establiments ja poden obrir al públic amb un màxim del 30% de la seva capacitat

Control+d%27aforament+i+evitar-hi+aglomeracions%2C+les+importants+mesures+dels+grans+magatzems

Les grans superfícies i centres comercials ja poden obrir al públic amb un màxim del 30% de la seva capacitat. A més de les mesures higièniques, aquests establiments n’hauran de controlar l’aforament i evitar-hi aglomeracions. No obstant això, els clients ja prenen consciència i responsabilitat.

Als emprovadors, una vegada un client en surt, es neteja l’interior per rebre’n el següent. I la roba és vaporitzada per després passar 48 hores en quarantena abans de posar-la de nou a la venda.

Al centre comercial ‘Mallorca Fashion Outlet’ disposa de 86 espais comercials i pràcticament tot està obert. De les 5 entrades d’accés, només en tindrà obertes 3 per poder controlar millor l’aforament. A més, uns sensors detecten el fluxe de gent i avisen en tot moment de la quantitat de persones que hi ha l’interior.

Als restaurants d’aquest centre, està permés un 50% d’aforament dins i fora i podran estar oberts fins a les 12 del vespre. Emperò, el centre tindrà un horari de 12 del migdia a les 8 del vespre per poder tenir temps i desinfectar tots els espais.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Inca suspèn els actes multitudinaris de les festes patronals

La festa de l'Orgull, el Sene'nSierro i altres cites que congrevaven milers de persones s'han ajornat per a l'any que ve

El GOB reclama més sancions per a les embarcacions que fondegen sobre la posidònia

L'entitat ecologista ha iniciat avui la campanya anual de sensibilització per a la protecció d'aquesta planta marina

Primer campus en conservació marina per a infants i joves

El promotor d'aquesta estada, que es farà al Club Nàutic de s'Arenal, és Manu San Félix, reconegut biòleg marí i col·laborador del National Geographic.