societat

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb 17 persones a l'interior bevent i fumant


Primer dissabte de desescalada amb controls arreu de les Illes per evitar contagis. Patrulles de la policia nacional, la guàrdia civil i policies locals han continuat durant l’horabaixa vigilant el compliment de les mesures sanitàries. Una de les darreres actuacions s’ha fet a la barriada palmesana de son Cladera.

L’operatiu conjunt de Policia Local, Policia nacional i inspectors del Govern han proposat per sanció un bar situat aquí a Son Cladera per imcomplir la normativa covid. Entre d’altres coses, tenien clients passades les cinc de l’horabaixa. Ha estat un dia intens, han tengut moltes actuacions i a partir de les cinc els serveis d’emergències han rebut moltes cridades de veïns denunciant incompliments a diferents punts.

Un punt que preocupava és Santa Catalina, on és habitual que hi hagi molta de gent el dissabte horabaixa. Però allá hem pogut veure que a les cinc era pràcticament buit. L’horabaixa altres espais com Can pere antoni eren plens de gent a la platja i hi havia de tot: alguns amb grups petits, compliem les mesures i d’altres no.

Augmenten els controls policials per comprovar que es compleixen les noves restriccions. Una operació conjunta entre la Policia Nacional de Palma, la Local i la Conselleria de Turisme, ha confirmat que a les terrasses no tothom obeeix. S’han aturat al Portitxol i a Ciutat Jardí. Han patrullat a peu i ja en els primers establiments, s’han vulnerat les normes.

I obligatori un màxim de dos nuclis de convivència per taula amb 4 comensals. Tot i això, la gent encantada de gaudir de nou del bon temps asseguts a un bar.

També la Guàrdia Civil ha patrullat per recordar les noves obligacions, a les cinc, terrasses buides.

I a la carretera es mantenen les restriccions.

Des d’anit els agents augmenten la vigilància, en total a l’arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb 17 persones a l’interior bevent i fumant.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els brots fan que Menorca lideri la incidència de la pandèmia a les Illes

S'han registrat 44 casos en 6 dies i hi ha 4 brots actius, però Salut diu que no hi ha...

L’inici del transport públic amb les urbanitzacions de Menorca s’endarrereix un mes

En lloc d'arrencar el primer de maig les rutes turístiques es posaran en marxa dins la primera quinzena de juny

El Consell de Menorca demana modificar la Llei de carreteres per poder ampliar la xarxa de carrils bici

Més per Menorca trasllada la petició al Parlament per tal de donar continuïtat a alguns trams i augmentar la seguretat...

Detingudes cinc persones per traficar amb cocaïna a Santa Eulària

S'han escorcollat cinc domicilis de les dues localitats, on s'han trobat 300 grams de cocaïna, més de 100.000 euros en...