X

‘#Convivim’, el vídeo creat per alumnes de l’IES Quartó de Portmany pel 8M

Les noves generacions són les impulsores del canvi, diu el Consell d'Eivissa

07/03/2024

‘#Convivim’, el vídeo creat per alumnes de l’IES Quartó de Portmany pel 8M

Seran les noves generacions les que portin les mateixes oportunitats per homes i dones, els que canviaran competència per convivència. Aquest és el missatge del vídeo creat per l’alumnat de batxillerat artístic de l’Institut Quartó de Portmany, conjuntament amb el Centre de Prevenció de Conductes Addictives del Consell d’Eivissa, amb què volen sensibilitzar els joves i els convida a ficar-se en les mateixes sabates compartint l’etiqueta ‘#Convivim’.

Les noves generacions són les impulsores del canvi, diu el Consell, i els que faran fonedisses les fronteres de gènere, per això en aquest treball de 40 segons que ja es pot veure als cinemes i també a les xarxes socials mostren com veuen el món aquesta generació que no creu en les barreres de gènere.

Entre els actes organitzats per la institució, encara queden cites com ‘Las humanas de las Olas’, el muntatge d’IB Danza que es representa el 10 de març a Sant Josep, i, a partir del 12 de març, la gira per tota l’illa d”Igualiyay@s, amor en temps d’igualtat’, de Marevent Dona, que sensibilitza sobre la discriminació de gènere a la tercera edat.

07/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris