X

Cooperatives agro-alimentàries reclamen al Govern una reforma de la llei de cooperatives

La presidenta de l'organització, Jerònima Bonafé, ha traslladat a l'executiu la seva satisfacció per la nova PAC 2023-2027

07/02/2022

Cooperatives agro-alimentàries reclamen al Govern una reforma de la llei de cooperatives

Les Cooperatives Agro-alimentàries de les Balears reclamen al govern una reforma de la Llei de Cooperatives per adaptar-se als nous temps. Així ho han traslladat a la presidenta, Francina Armengol, i a la consellera d’agricultura, Mae de la Concha, durant la reunió que han mantengut aquest dilluns capvespre al Consolat de Mar.

El sector agrari també demana participar en la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible i fer aportacions a la nova llei turística. A més, sol·liciten més recursos i personal per a la Conselleria d’Agricultura.

Durant la trobada, també han mostrat la seva satisfacció per la nova Política Agrària Comuna, que s’aplicarà a partir de 2023. Segons la presidenta de l’organització, Jerònima Bonafé, la nova PAC “és un fet històric” perquè es reconeix per primera vegada la condició insular. De la Concha també ha expressat la seva satisfacció per la política comunitària, però ha advertit que “necessita personal i mitjans adequats per desenvolupar aprofitar totes les oportunitats que ens ofereix”.

07/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris