societat

Coronavirus a les Illes: la majoria dels contagiats té més de 40 anys

Un terç dels morts per Covid-19 tenia entre 80 i 89 anys


Segons un informe del Servei d’Epidemiologia de les Illes, la majoria dels contagiats per Covid-19 té més de 40 anys. El document assenyala que el passat 7 d’abril hi havia 1.422 positius a les Balears. D’aquests, 1.107 eren casos de pacients que superaven aquesta edat. Aquesta xifra representa el 78% del total. Pel que fa a la franja en què s’han diagnosticat més casos (248) és la de 50 a 59 anys d’edat.

Aquesta mitjana puja si ens referim només als pacients greus, els que han hagut d’ingressar a l’UCI o han mort. En aquest cas, la majoria són malalts d’entre 75 i 79 anys.

Pel que fa al sexe dels pacients, l’informe assenyala que la xifra de dones positives, 732, és lleugerament superior a la dels homes, amb 690 casos.

El document també destaca que la majoria del casos, 1.383, són autòctons i que la resta, 39, són casos procedents d’altres països o Comunitats Autònomes.

A més, assenyala que 247 positius són sanitaris.

En referència a l’àmbit del tractament, es conclou que 602 pacients han estat hospitalitzats en planta, 129 a l’UCI i 621 han seguit el tractament al seu domicili. A dia 7 d’abril, es comptabilitzaven 616 altes i 89 defuncions. 31 dels pacients que han mort tenien entre 80 i 89 anys.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Catalina Serra Riutort 09/04/2020

    Mi queja es que no hacen test a todos los sanitarios y algunos que estan trabajando sin saber si estan contagiados o si contagian a los pacientes

Cercador |


més contingut relacionat

Les Illes Balears baixen dels 1.000 casos actius

Després de 10 dies de baixada continuada i per primera vegada des de dia 10 d'agost del 2020

Warda Ouchene havia interposat dues denúncies contra l’home que l’ha acabat matant a ella i al seu fill de 7 anys

De confirmar-se aquest cas com a un doble crim masclista, segons Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, seria...

Accepta un any de presó per intentar blanquejar doblers procedents de la venda de droga a Palma

L'acusat formava part d'una trama que intentava canviar més de mig milió d'euros en bitllets de 500 euros

Els antiautopistes: “Els polítics han de millorar el transport públic, i deixar de fer grans carreteres”

La portaveu Margalida Rosselló defensa que la sinistralitat no justifica el desdoblament de Llucmajor a Campos, "ja que hi havia...