SOCIETAT

Correus es farà càrrec de manera temporal de totes les notificacions de l’Ajuntament de Palma a partir de dia primer d’abril

Fins ara només feia els lliuraments fora de la ciutat. Substitueix CI Postal, que va generar múltiples problemes en les entregues


Correus es farà càrrec de totes les notificacions de l’Ajuntament de Palma a partir de dia primer d’abril. Fins ara només feia els lliuraments fora de la ciutat.

L’empresa substitueix CI Postal en els enviaments dins la ciutat, segons explica el regidor Alberto Jarabo, per “assegurar i garantir a la ciutadania de Palma que aquestes notificacions s’entreguen en el temps decidit, i evitar cap mena de dubtes possibles com les que s’havien generat amb l’empresa anterior”.

Els múltiples retards i desaparicions de notificacions gestionades per CI Postal va causar moltes reclamacions de ciutadans. Fins i tot, un grup es va organitzar en una plataforma per denunciar el mal servei i les conseqüències derivades, com el fet d’haver de pagar multes amb recàrrec per no haver-les rebut a temps.

Correos s’encarregarà del servei fins que es resolgui el nou concurs públic, previsiblement a finals de juny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |