societat

Cort apagarà les llums de Nadal al centre de Palma a partir de les 22h

L'apagada s'efectuarà en el tram que comprèn els carrers Born, Unió, La Rambla, Jaume III, plaça Major i Santa Eulàlia


L’Ajuntament de Palma ha informat aquest dissabte del tancament de l’enllumenat de Nadal al centre de Palma, a partir de l’hora d’inici del toc de queda actual, que és a les 22h del vespre. El tram afectat comprèn els carrers Born, Unió, La Rambla, Jaume III, plaça Major i Santa Eulàlia. A més, també s’apagarà l’arbre de Nadal del parc de la Mar.

La decisió s’ha pres perquè en aquests punts es concentra bona part de l’activitat comercial i restauradora de Ciutat. A la resta de Palma l’enllumenat seguirà encès, de moment, fins a les 00 hores.

L’objectiu d’aquesta mesura és reduir la incidència de la COVID-19 i acompanyar al nou decret del Govern per evitar el risc de col·lapse dels hospitals i protegir la salut de les persones.

Aquestes mesures se sumen a les ja adoptades aquest passat dijous, quan es va establir que les patrulles de la Policia Local situades en els punts més cèntrics de Palma faran tasques de vigilància itinerants per  evitar aglomeracions. També es va fixar que s’avançava l’horari de tancament de les instal·lacions esportives de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), que tancaran a les 21.30 hores.

Unes altres de les mesures adoptades aquest passat 10 de desembre és el manteniment de les activitats pròpies, que es desenvolupen en espais segurs i seguint sempre les mesures sanitàries vigents, així com no permetre l’accés a l’interior de l’arbre de Nadal situat en el Parc de la Mar. A més, s’ha reforçat la senyalització a la zona amb les normes sanitàries que s’han de seguir, també en els exteriors, és a dir manteniment de la distància de seguretat, ús obligatori de màscara i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

Les recomanacions establertes marquen que s’han de prioritzar els espais exteriors i s’han de seguir les recomanacions sanitàries, és a dir, evitar les aglomeracions, mantenir la distància i minimitzar la mobilitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’ajuntament de Palma vol ampliar la xarxa d’horts urbans amb 100 parcel·les més

Pedro Puertas, el propietari més veterà, ens explica la seva experiència

Els 193 migrants arribats a Balears quedaran un màxim de 72 hores a un espai del quarter de Son Tous

No els poden retornar a Algèria perquè la frontera continua tancada

Carme Ruscalleda: “L’oliaigua és un monument culinari”

La xef catalana ha clausurat la fira Arrels posant en valor l'herència gastronòmica de cada regió

Armengol envia un missatge “d’ànim” per als veïnats de La Palma

La presidenta del Govern demana que tenguin molta prudència