X

Cort assumeix la reparació dels problemes estructurals de l’estadi de Son Moix

Unes xarxes recorren la tribuna est d'extrem a extrem per evitar accidents

11/09/2023

Cort assumeix la reparació dels problemes estructurals de l’estadi de Son Moix

Redacció

Si heu passejat per l’exterior del reformat estadi de Son Moix tal vegada vos haurà sorprès una imatge. Tot i la flamant reforma fa un any de la tribuna est, unes xarxes la recorren d’extrem a extrem per evitar accidents.

El motiu és un defecte de l’estructura que el club ja va denunciar públicament fa gairebé dos anys. Aleshores ja va demanar una “intervenció immediata” a l’Ajuntament de Palma, i argumentà que el conveni entre el RCD Mallorca i Cort de l’any 1997 determina que el club és el responsable del manteniment de la infraestructura, però Cort ho és dels problemes estructurals. Ara el Mallorca s’ha reunit amb el nou equip de govern per arreglar aquest problema i ha posat una xifra damunt la taula: 1 milió d’euros.

Cort reconeix que és la seva responsabilitat, però primer farà un peritatge aquesta setmana per determinar quin cost tindran els treballs.

L’objectiu és escurçar terminis amb la intenció que quan acabin les obres de l’Estadi, aquestes malles deixin de decorar la tribuna est.

11/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris