Cort construirà un parc infantil amb zona d’aventura al bosc de Bellver

Hi haurà dos espais diferenciats, per a nins petits i per a al·lots més grans, amb elements i estructures fetes de troncs per escalar i enfila-s'hi

Recreació de la futura zona d'aventura infantil del bosc de Bellver.


L’Ajuntament de Palma condicionarà una àrea de més de 3.000 m2 del bosc de Bellver com un nou parc infantil en què hi predominarà una àrea d’aventura. Aquest espai s’ubicarà a l’entrada del bosc pel carrer del Polvorí, a la barriada del Terreno. Es tracta d’una zona amb un desnivell, i aquesta diferència en el terreny s’aprofitarà per diferenciar dues àrees: una per als infants i una altra per als al·lots més grans.

A l’espai per als més petits hi haurà 18 elements diferents, com barraques, cases de jocs, ovelletes, engronsadores, taules, taburets, areners… A la zona per als més grans, hi haurà talusos i elements fets amb troncs perquè els joves hi escalin i s’hi enfilin. Els elements estaran fets de troncs provinents de fusta amb origen certificat.

La construcció d’aquest nou parc és immediata i tendrà un cost de 600.000 euros. Aquesta quantitat prové de la partida de més d’1,2 milions d’euros destinada a la millora d’espais verds públics del Ponent de Palma, i que la Junta de Govern municipal ha aprovat aquesta setmana. A la zona objecte de la reforma ara hi ha taules per jugar a ping-pong i un espai per fer-hi berenades.

Aquesta partida també permetrà retirar i capolar més de 600 pins morts del bosc de Bellver.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...