política

Cort descarta l’autogestió per part de la Platja de Palma

La portaveu de l'Ajuntament de Palma afirma que "si cal, parlarem amb els veïnats, però de moment no s'autoritzarà cap tipus d'escissió"

Cort+descarta+l%27autogesti%C3%B3+per+part+de+la+Platja+de+Palma

La portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, “no contempla la possibilitat” de concedir l’autogestió econòmica al districte de la Platja de Palma, tal com va sol·licitar dimecres la plataforma de veïns i hotelers de la zona ‘Per una Platja de Palma cívica’, que van reclamar la segregació de l’Ajuntament de Palma en considerar-se “desemparats” per Cort.

L’incivisme, la manca de neteja als carrers i els renous nocturns són algunes de les raons que va al·legar la plataforma per sostenir la seva demanda. “Ara mateix, Cort no contempla aquesta petició”, ha insistit Moll, en roda de premsa. “Sabem que hi ha problemes a la Platja de Palma i, de fet, tenim una comissió de seguiment”, ha dit la regidora. “Si cal, parlarem amb els veïnats, però de moment no s’autoritzarà cap tipus d’escissió”, ha afirmat Moll.

La portaveu de Cort ha assenyalat que en 2018 s’ha passat “de 20 a 35 policies a la zona de s’Arenal”, i s’està “fent un gran esforç en el tema de la neteja”. L’oposició, però, discrepa que la resposta sigui cedir-hi part del pressupost.

Per altra banda, el Ple de l’Ajuntament ha rebutjat una proposta de Ciutadans que demanava que no s’esbuqués cap habitatge del Camp Redó si no es dona garanties als veïnats, que amenacen amb mobilitzacions.

I també s’ha aprovat reduir a la meitat l’edificabilitat prevista als solars propietat de la Fundació Natzaret on s’ubicava l’antiga discoteca Pachá.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PSOE des Mercadal, en minoria al govern, perd el control de la Junta Local de Fornells

L'oposició s'ha unit per canviar el reglament. El detonant és la reforma de la façana marítima

Aina Calvo sobre el projecte de Llei de Pressupostos: ‘No deixen l’arxipèlag a la cua de les inversions’

Les Illes rebran al voltant de 201 milions d'euros en inversions directes de l'Estat

L’oposició acusa la regidora de Seguretat Ciutadana d’amagar informació sobre l’acta del Hat Bar

Segons la regidora, la investigació de la Policia Nacional diu que hi podria haver delicte per filtració de secrets

Els pressupostos de l’Estat destinen 15 milions a Menorca

Preveuen una partida per redactar el projecte de la nova Comissaria de Maó, però no n'inclouen cap per als jutjats de Ciutadella