X

Cort descarta l’autogestió per part de la Platja de Palma

La portaveu de l'Ajuntament de Palma afirma que "si cal, parlarem amb els veïnats, però de moment no s'autoritzarà cap tipus d'escissió"

28/06/2018

Cort descarta l’autogestió per part de la Platja de Palma

La portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, “no contempla la possibilitat” de concedir l’autogestió econòmica al districte de la Platja de Palma, tal com va sol·licitar dimecres la plataforma de veïns i hotelers de la zona ‘Per una Platja de Palma cívica’, que van reclamar la segregació de l’Ajuntament de Palma en considerar-se “desemparats” per Cort.

L’incivisme, la manca de neteja als carrers i els renous nocturns són algunes de les raons que va al·legar la plataforma per sostenir la seva demanda. “Ara mateix, Cort no contempla aquesta petició”, ha insistit Moll, en roda de premsa. “Sabem que hi ha problemes a la Platja de Palma i, de fet, tenim una comissió de seguiment”, ha dit la regidora. “Si cal, parlarem amb els veïnats, però de moment no s’autoritzarà cap tipus d’escissió”, ha afirmat Moll.

La portaveu de Cort ha assenyalat que en 2018 s’ha passat “de 20 a 35 policies a la zona de s’Arenal”, i s’està “fent un gran esforç en el tema de la neteja”. L’oposició, però, discrepa que la resposta sigui cedir-hi part del pressupost.

Per altra banda, el Ple de l’Ajuntament ha rebutjat una proposta de Ciutadans que demanava que no s’esbuqués cap habitatge del Camp Redó si no es dona garanties als veïnats, que amenacen amb mobilitzacions.

I també s’ha aprovat reduir a la meitat l’edificabilitat prevista als solars propietat de la Fundació Natzaret on s’ubicava l’antiga discoteca Pachá.

28/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris