societat

Cort presenta un projecte per reformar el Parc de la Mar

Es preveu invertir prop de cinc milions d'euros i que es financi amb doblers de l'Impost del Turisme Sostenible

Cort+presenta+un+projecte+per+reformar+el+Parc+de+la+Mar

L’Ajuntament de Palma vol reformar el Parc de la Mar, un dels espais més emblemàtics de la ciutat. El projecte pretén millorar l’estètica, la sostenibilitat i també reparar les infraestructures deteriorades. Costarà prop de cinc milions d’euros i, es preveu, que es financi amb doblers de l’Impost del Turisme Sostenible. Les obres podrien començar en un any.

El Parc de la Mar és un lloc emblemàtic per a Ciutat, però amb el pas del temps una part s’ha desgastat molt: Fanals obsolets, paviment deteriorat, baranes en mal estat.

Per donar un aspecte nou i renovat a la zona, Cort ha presentat el projecte de rehabilitació i millora del Parc de la Mar. Un projecte que pretén l’adequació i millora d’una superfície de 40.000 metres quadrats.

S’abordarà en fases i es preveu que es començarà a actuar sobre la zona més degradada, la compresa entre el parc infantil i el llac. També es replantejarà l’enllumenat públic, amb criteris d’eficiència energètica, la restauració de la jardineria, amb nous sistemes de reg, i noves canalitzacions.

El projecte ha estat presentat a la convocatòria pública del Pla Anual d’Impuls de Turisme Sostenible. La Comissió avaluadora ha de deliberar en breu el projecte, i en cas que obtingui el vist-i-plau, s’hauria d’esperar un any per començar les obres. L’adequació del Parc de la Mar no n’alterarà el disseny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Maria Morales 14/08/2018

    Pens q no ha tengut gaire manteniment, s’ha deixat un poc abandonat

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Concert solidari de la Banda de Son Rapinya i 11 corals a favor de Mallorca Sense Fam

Interpretaran un repertori en el qual destaca l'estrena de l'obra "La Verònica" i la interpretació de la missa gòspel "The Gospel Mass" del compositor holandès...

28 municipis patiran demà talls de trànsit per la Mallorca 312

Hi haurà restriccions des de les 07.00 h fins a les 21.00 h al nord, la Serra i el llevant de l'illa

El Govern i l’Ajuntament de Campos tanquen el conveni de gestió del nou aparcament del Trenc

El Consistori el traurà a concurs públic amb una concessió per 4 anys

Torna a quedar desert el concurs de seguretat privada per a les festes de Sant Joan

L'Ajuntament de Ciutadella obrirà un període de consultes amb empreses del sector per modificar-ne les condicions per a un nou...