X
18

Cort suprimirà un carril de trànsit del passeig Marítim per donar més espai als vianants

L'actuació es farà entre el Moll de Peraires i Monsenyor Palmer a partir del 29 de juny

21/06/2020

Cort suprimirà un carril de trànsit del passeig Marítim per donar més espai als vianants

Europapress.

Cort i l’Autoritat Portuària de Balears han acordat suprimir de manera definitiva un carril de trànsit del passeig Marítim, al costat de la mar, en concret entre el Moll de Paraires i Monsenyor Palmer, amb l’objectiu de guanyar espai per a la ciutadania. Les actuacions d’adequació començaran el 29 de juny.

Segons ha informat l’Ajuntament de Palma aquest diumenge en nota de premsa, aquesta intervenció, que es troba alineada amb el projecte de remodelació del passeig Marítim, que va ser presentat recentment, transformarà aquest espai en un carril bici de grans dimensions que anirà des del Moll de Paraires fins a Monsenyor Palmer.

A més, ha afegit, permetrà sumar 650 metres lineals al carril bici existent, ja que en comptes d’acabar al carrer Pedrera, arribarà fins al Moll de Paraires.

La intervenció que s’executarà, ha explicat l’Ajuntament de Palma, desplaçarà els aparcament actuals al carril de trànsit més pròxim a la mar. L’espai que quedi lliure amb aquesta actuació quedarà segregat, per tant, dels vehicles i es destinarà al carril bici. D’aquesta manera, la vorera guanyarà més espai per a les persones al costat de la mar a Palma.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Palma ha decretat que, pel fet que aquest diumenge ha finalitzat l’estat d’alarma, a partir d’aquest dilluns finalitzaran els talls intermitents de trànsit que s’han realitzat durant el procés de desescalada i que, des del passat dia 15 de juny es realitzaven des de les 17.30 hores i fins a les 21.30 hores de dilluns a dissabte i entre les 09.30 i les 21.30 hores els diumenges al Passeig Marítim.

21/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT