política

Cort ha sancionat 121 terrasses per incomplir la normativa el 2019

Els principals incompliments són l'horari de retirada, l'ocupació excessiva de la via pública i la manca de llicència d'activitat

Cort+ha+sancionat+121+terrasses+per+incomplir+la+normativa+el+2019

L’Ajuntament de Palma va obrir l’any passat 909 expedients per incompliment de l’ordenança de terrasses. 121 ja s’han resolt amb sancions i la resta continuen en tramitació. Actualment a Palma hi ha 1020 terrasses i l’Ajuntament ha de respondre la petició d’obrir-ne 148 de noves. També té pendent la resolució del conflicte amb la patronal de restauració.

L’ordenança recollia que els tendals s’havien de retirar abans del mes de març. Demà mateix es reuneixen amb el batle, José Hila, per tractar aquesta qüestió. Des de la patronal demanen una moratòria de dos anys, però l’Ajuntament considera que el termini ha estat suficient. Estudien, això sí,  obrir una línies d’ajudes per als empresaris afectats.

El sector de restauració critica que són molts els locals que ja han hagut de tancar a causa de l’ordenança; el darrer, el Caballito de Mar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els familiars de les víctimes del franquisme i de la Guerra Civil reivindiquen el “deure a la memòria”

Aquest dilluns es compleixen 83 anys de l'afusellament d'Emili Darder, Alexandre Jaume, Antoni Mateu i Antoni Maria Ques

Armengol assegura que mai no ha amagat els casos d’explotació sexual a menors tutelats

En una entrevista al programa AL DIA d'IB3 Ràdio ha fet balanç de la legislatura actual amb motiu del Dia...

El Pi de Sencelles es dissol i es constituirà una agrupació local independent

En una carta, denuncien que l'ambició d'un sector del partit i el veto de segons quines persones els ha duit...