X

Cort vol construir tres nous aparcaments només per a residents

Es faran a la plaça del Progrés, a Metge Josep Darder i al costat de la plaça de toros

15/09/2019

Cort vol construir tres nous aparcaments només per a residents

L’Ajuntament de Palma vol construir tres aparcaments soterrats per a residents. És l’objectiu que s’ha marcat el pacte d’esquerres de Cort per a aquest mandat en alguns dels barris amb més densitat de població. Les ubicacions triades són la plaça del Progrés, el carrer del Metge Josep Darder i un solar al costat de la plaça de toros.

Cap dels tres aparcaments no tendran places en rotació, sinó que totes les places s’oferiran als veïnats de manera permanents. Les tres infraestructures es varen pactar als acords de governabilitat, segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible de Cort, Xisco Dalmau. Amb aquestes noves places soterrades es volen evitar conflictes amb els vianants, com passa al barri de Santa Catalina, en què els cotxes aparquen damunt les voreres a molts carrers.

Dalmau també ha anunciat que l’EMT presentarà una reforma de les rutes de bus abans que acabi l’any. Una de les propostes es trossejar les línies que són massa llargues i l’altra és aprofitar els nous busos que han comprat per evitar els rètols de “bus complet”.

A més, el regidor ha anunciat que aviat hi haurà una nova actualització de l’app Mobiapparc per esmenar algunes errades del programa i afegir-hi noves funcions, com ara la cancel·lació del tiquet de l’ORA, la tria manual de la ubicació o el pagament dels aparcaments municipals de la SMAP.

15/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris