societat

Costes accepta l’avantprojecte de l’Ajuntament de Santa Margalida per reconvertir els terrenys de la piscina del restaurant Mar y Paz


La concessió d’aquests terrenys explotats pel restaurant Mar y Paz va acabar fa 26 anys i Costes obliga a retornar aquest tram al domini públic. A canvi, el consistori ha presentat un avantprojecte d’embelliment de la zona que ja ha rebut el seu vist i plau. Consisteix en la demolició de la piscina i la creació d’una plaça envoltada d’una graderia per aprofitar-ne el desnivell i dedicar-lo a usos culturals i esportius. El projecte també inclou un bar desmuntable per a treure la seva explotació a concurs.

Ara tenen 4 mesos per redactar-ne el projecte definitiu, llavors, l’ha d’aprovar Costes i després començaran a executar-ne les obres. Es preveu que, l’estiu que ve, Can Picafort pugui gaudir d’aquest nou espai.

L’oposició està en contra del projecte i aposta per conservar-ne la piscina i, si Costes no ho permet, tornar aquest tram al seu estat original, és a dir, retornar els terrenys a la mar. Una opció que l’equip de govern no preveu per la inseguretat que provocaria al passeig marítim. Els veïnats de Can Picafort també lamenten que la piscina no es pugui mantenir, ja que és un emblema del poble.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

El PIAT de Mallorca ja preveu la prohibició de lloguer turístic a plurifamiliars a Palma

Després de la sentència del TSJIB, que en tomba la prohibició que va fer Cort, el batle recorda que tanmateix...