Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

Les que s'han convertit en casa d'estiueig encara no saben si seran desallotjades
Ramon Catchot gaudeix d’una caseta de vorera a la Cala Sant Esteve des que el seu avi va aconseguir, l’any 1946, la concessió permanent de 40 metres quadrats per fer-hi un magatzem de barca. Més tard, la família va comprar el solar i li va fer dues plantes més per poder quedar-hi a fer l’estiu. La construcció està catalogada pel Consell com a caseta de vorera. Cada any paga un cànon de 300 euros a Costes, però l’any passat van rebre una notificació d’aquest organisme instant-los a demolir-la. Van al·legar-hi, però des del maig encara no han rebut resposta i ara no saben si l’hauran de desallotjar.
En canvi, els concessionaris de les casetes de vorera amb ús exclusiu com a magatzem de barca sí que ja han rebut resposta informant-los que la seva concessió continuarà en vigor.
Fa unes setmanes, Costes es va comprometre a no demolir cap caseta que estigui catalogada pel Consell. Actualment, n’hi ha 67. Però insisteix que la llei en prohibeix específicament les que tinguin ús habitacional; per tant, haurien de ser desallotjades.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions
Els protocols festius inclouen un règim sancionador que defineix les infraccions