X

Costes permet reprendre les obres del passeig de Cala Rajada

La resolució ratifica la multa contra l'Ajuntament per obres no autoritzades

16/07/2020

Costes permet reprendre les obres del passeig de Cala Rajada

Després de 3 setmanes, les obres del passeig de Cala Rajada tornen a estar en marxa. Demarcació de Costes hi ha aixecat les mesures cautelars i permet que la reforma continuï. Segons la resolució de Costes, no s’ha produït un increment de l’ocupació del domini públic, però sí que s’hi han fet obres sense autorització. I per això, ratifica la proposta de sanció econòmica contra l’Ajuntament de Capdepera.

L’Ajuntament no ha volgut fer pública la quantitat a la qual ascendeix la multa. Ara té 15 dies per presentar-hi un recurs.

Des del GOB no han volgut valorar, de moment, la represa de les obres, a l’espera de rebre la resolució de Costes. Amb tot, reafirmen la seva postura: denuncien que les obres són il·legals i que una part de les feines que s’han fet no estaven incloses en la llicència.

Mentrestant, el projecte avança i es preveu que les obres estaran acabades el mes que ve. L’Ajuntament ha habilitat una passadís per als vianants per permetre l’accés a tots els locals de primera línia mentre duri la reforma.

16/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT