Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

Sojorn té 45 residents que han viscut diferents realitats
El perfil d’una persona que no té una casa on viure ha canviat els darrers anys, i ara en són més dones que abans. Aquest diumenge, que és el Dia Mundial de les Persones sense Sostre, ens hem acostat fins a l’espai d’acollida Sojorn. Allà, un equip d’IB3 Notícies ha conegut na Norma. És natural de Nicaragua i fa quatre mesos que va arribar a Mallorca, segons explica, cercant un futur millor per als seus fills. Primer els va acollir una amiga, però quan varen voler cercar un pis o una habitació els va ser impossible. Aquí va tenir por de quedar al carrer, sense ningú. Això no ha passat mai i ara viu a l’espai d’acollida Sojorn, a la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat de Palma.
Amb ella, són 45 les persones que hi conviuen. En aquests moments la majoria són dones i hi ha llista d’espera. Jaume Alemany, rector que gestiona el casal, explica que es tracta d’un recurs temporal perquè els usuaris puguin “prendre alè i força i estalviar”.
Demanen que es donin solucions excepcionals davant aquesta qüestió d’emergència. A més, remarquen que la societat hauria de prendre consciència de la problemàtica i que, sobretot, no l’ha de normalitzar.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions
Els protocols festius inclouen un règim sancionador que defineix les infraccions