MENORCA

Creix el nombre de negocis que només obren en temporada al centre de Maó

L'associació Mô Comercial constata una tendència a l'alça de noves botigues de producte local menorquí que obren només durant la temporada turística


Mô Comercial afirma que al centre de Maó ha crescut el nombre de negocis de producte local menorquí. Molts d’ells, explica l’associació, només estan oberts durant els mesos de temporada turística.

Maria José Soriano, presidenta de Mô Comercial, explica que s’ha incrementat el nombre de botigues enfocades en alimentació local, com les de sobrassades o ensaïmades, destinades al turisme.

Al centre de Maó també hi ha ja diverses botigues d’avarques, la sabata d’estiu a Menorca per excel·lència. També són estacionals i no obren durant tot l’any.

Mô Comercial és conscient del dinamisme econòmic que genera l’activitat turística. Però exigeixen una estratègia per canviar la tendència i que la gent consumeixi al nucli antic durant tot l’any,
Expliquen que algunes administracions públiques s’han tret del centre, perjudicant el flux de gent.

Demanen que edificis com Correus que ha quedat obsolets, se’ls doni una utilitat per generar activitat i ambient al centre.
Expliquen que un 10% de negocis han tancat el darrer any i molts d’ells s’han transformat en activitat comercial vinculada al turisme durant temporada alta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |