SOCIETAT

Creix el nombre d’usuaris de la línia de tren de Manacor per mor de l’electrificació

SFM estudia incrementar la capacitat dels combois i incrementar les freqüències per millorar el servei


L’estació de Manacor registra una major activitat des que ara fa un any va entrar en servei l’electrificació del tram comprès entre l’estació d’Enllaç i fins a la capital del Llevant. Cada matí són moltes les persones que fan servir el tren per desplaçar-se cap a la feina o per estudiar.  En general, els usuaris valoren positivament el servei, tot i que n’hi ha que troben insuficient que només surti un tren cada hora en direcció a Palma.

Des que es va posar en servei l’electrificació, el nombre d’usuaris a la línia de Manacor ha crescut un 17 per cent, fet que suposa un increment de més de 54 mil passatgers.  L’electrificació fins a Manacor va tenir lloc uns mesos després de l’obertura de la de sa Pobla, una línia que tanbé ha vist créixer el nombre d’usuaris amb poc més de 37 mil.

El creixement del nombre d’usuaris ha provocat que, en certs moments del dia, com ara a primera hora del matí, l’elevat nombre d’usuaris fa que el servei estigui al límit de la seva capacitat. Davant d’aquest fet, Serveis Ferroviaris de Mallorca estudia incrementar la capacitat dels combois amb més vagons i incrementar les freqüències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |