societat

Creix el nombre d’usuaris de la línia de tren de Manacor per mor de l’electrificació

SFM estudia incrementar la capacitat dels combois i incrementar les freqüències per millorar el servei


L’estació de Manacor registra una major activitat des que ara fa un any va entrar en servei l’electrificació del tram comprès entre l’estació d’Enllaç i fins a la capital del Llevant. Cada matí són moltes les persones que fan servir el tren per desplaçar-se cap a la feina o per estudiar.  En general, els usuaris valoren positivament el servei, tot i que n’hi ha que troben insuficient que només surti un tren cada hora en direcció a Palma.

Des que es va posar en servei l’electrificació, el nombre d’usuaris a la línia de Manacor ha crescut un 17 per cent, fet que suposa un increment de més de 54 mil passatgers.  L’electrificació fins a Manacor va tenir lloc uns mesos després de l’obertura de la de sa Pobla, una línia que tanbé ha vist créixer el nombre d’usuaris amb poc més de 37 mil.

El creixement del nombre d’usuaris ha provocat que, en certs moments del dia, com ara a primera hora del matí, l’elevat nombre d’usuaris fa que el servei estigui al límit de la seva capacitat. Davant d’aquest fet, Serveis Ferroviaris de Mallorca estudia incrementar la capacitat dels combois amb més vagons i incrementar les freqüències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Sebastian. Rossello 21/01/2020

    Es muy bueno y tendrian que poner asta arta.

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

“Fa quatre anys que m’impedeixen anar a Nicaragua”

La repressió de Daniel Ortega s'estén als crítics que viuen a l'exterior. Luis Montoya fa sis anys que viu a Mallorca, i la seva família, que resideix al país d'Amèrica...

Vilafranca de Bonany, nascuts el 4 de juliol

Un còmic relata la història d'aquest poble, que comparteix amb els EUA el dia de la seva fundació. La independència de Petra i la compra d'una part del nucli urbà,...

Tornen les fires de bijuteria en aquest primer trimestre d’any

Els bijuters de Menorca acudiran a quatre fires en menys d'un mes i mig a París, Milà i Madrid. A...

Nicolau Dols: “Farem un nou diccionari català obert a tothom i a partir dels 90 milions de mots del corpus”

El filòleg i catedràtic de la UIB serà el segon mallorquí en presidir la Secció Filològica de l'IEC, ja que...