menorca

Creix la incertesa sobre si tots els negocis que hi tinguin dret aconseguiran els ajuts de 1.500

En un sol matí s'ha superat el mig milenar de peticions d'ajudes per a Bars, restaurants, acadèmies i petits hotels de Menorca


En un sol matí s’ha superat el mig milenar de peticions d’ajudes per a Bars, restaurants, acadèmies i petits hotels de Menorca. Els propietaris demanen no quedar exclosos de les ajudes de 1.500 euros mensuals compromeses per l’administració.

Les gestories treballen intensament des que dissabte es va publicar la convocatòria dels ajuts. Aquesta per exemple, de quatre treballadors, ja n’ha gestionat una trentena; la majoria ahir mateix. I és que hi ha pressa per demanar-les, ja que el Butlletí Oficial indica literalment que s’ha de suspendre la concessió de noves ajudes si s’esgoten els doblers que s’hi destinen.

A més dels restauradors, gimnasos i acadèmies, la novetat ha estat la incorporació dels establiments hotelers que tinguin restaurant i que eren oberts quan es van decretar les noves restriccions. Una trentena dels representants del sector confien que ningú dels qui tingui dret en quedi fora. El Consell havia calculat que els 2.250.000 de la convocatòria serien suficients per cobrir la demanda; feien comptes que serien mig milenar de negocis. Ahir però, ja se n’havien presentat 576.  En aquests moments, i després que els tècnics hagin començat a eliminar sol·licituds repetides, n’hi ha 535 de presentades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern garanteix els serveis públics davant la vaga general convocada dilluns a Menorca

La vaga, estalonada per la CGT, només s'ha convocat a Menorca

El més gran bloc d’habitatges a Menorca que el Govern pretén fer seu no es podrà expropiar

El major gran tenidor de l'illa, susceptible de ser expropiat, pot al·legar que els té emparaulats per vendre. El maig...

Els transportistes menorquins demanen més ajuts al Govern

Adverteixen que el sector està a punt de fer fallida i no veuen perspectives de recuperació

Es col·loquen les primeres pedres a Menorca dedicades a les víctimes del feixisme

En total s'instal·laran 28 llambordes platejades a tota l'illa, entre aquest divendres i dilluns