món

Creix la por a una segona onada de contagis per coronavirus a Europa

Donald Trump defensa que els infants són "gairebé immunes" a la COVID-19 i creu que el coronavirus arribarà a "desaparèixer"

Creix+la+por+a+una+segona+onada+de+contagis+per+coronavirus+a+Europa

Molts països d’Europa registren un repunt en els casos per la COVID-19 i creix la por d’una segona onada de contagis per coronavirus. França ha registrat aquest dimecres prop de 1.700 nous casos, la seva xifra més alta des del passat 30 de maig, i 9 morts per la malaltia.

Als Estats Units el president, Donald Trump, ha vist com Facebook li ha retirat un vídeo que ha compartit al seu compte d’una entrevista que li varen fer a Fox News. La xarxa social ha considerat que contenia “informació falsa” perquè Trump assegurava que els infants són “gairebé immunes” a la COVID-19.

El president nordamericà ha insistit en aquesta teoria en roda de premsa i reclama de fet l’obertura de les escoles perquè, segons assegura, el coronanvirus arribarà a “desaparèixer”. “El coronavirus partirà. Se n’anirà com se’n van les coses. Completament. No en tenc cap dubte. Se n’anirà… amb sort, més prest que tard” ha afirmat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Protestes a Kentucky per la mort de Breonna Taylor

Demanen per què el jurat no va imputar cap dels 3 policies que la varen abatre a trets

Dos ferits greus en un atac per arma blanca a les inmediacions de l’antic Charlie Hebdo

Els dos agressors haurien estat detenguts, segons mitjans francesos

La jutgessa Ginsburg, acomiadada amb honors d’estat

Va ser una magistrada icònica pel que fa a la lluita per la igualtat de gènere.

Trump desconfia del vot per correu perquè, segons ell, hi ha paperetes fraudulentes

Insinua que si el resultat de les eleccions presidencials no li és favorable, n'impugnarà el resultat per la via judicial