societat

Creix l’addicció infantil a les pantalles

El Servei de Salut ha detectat que, en els darrers mesos, hi ha més menors d'edat que abusen dels videojocs, els mòbils o els ordinadors

Creix+l%27addicci%C3%B3+infantil+a+les+pantalles

Creix l’addicció infantil a les pantalles. El Servei de Salut ha detectat que, en els darrers mesos, hi ha més menors d’edat que abusen dels videojocs, els mòbils o els ordinadors. Un problema que s’ha agreujat en els infants amb autisme o amb dificultats per socialitzar amb els altres.

La pandèmia ha trastocat els hàbits dels infants. Passen més hores davant les pantalles. L’Institut Balear per a la Salut Mental de la Infància i l’Adolescència ha detectat més abusos amb les noves tecnologies.

En els darrers mesos, hi ha més menors d’edat que abusen dels videojocs, els mòbils o els ordinadors. Un problema que s’ha agreujat en els infants amb autisme o amb dificultats per socialitzar amb els altres.

A més, moltes famílies tenen problemes per parlar de l’addicció amb els fills. La conversa genera baralles i tensió. L’IBSMIA destaca la necessitat de comunicar-se amb els infants per prevenir l’addicció. Aconsella delimitar hores i espais on fer servir els aparells, proporcionar alternatives d’oci sa i també donar exemple.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Gran acollida del primer parc infantil inclusiu de Palma

Primer diumenge en què infants i pares han estrenat les noves instal·lacions al Parc de la Riera de Palma

L’EFM invertirà 530.000 euros en reformes al cementeri de Palma

Amb aquests doblers, obriran nous carrers per evitar caminar sobre les sepultures i crearan un sistema d'evacuació de l'aigua de pluja

Augmenten els punts privats per carregar vehicles elèctrics, però no les electrolineres

La tercera edició del pla Moves destina a les Balears gairebé 10 milions d'euros per fomentar la mobilitat elèctrica

Davalla per segona setmana consecutiva la xifra de vaccins que arriben a les Illes

Els canvis de la vacunació amb Astrazeneca i l'absència dels vials de Janssen fan que, a les Balears, s'hagi frenat...