X

Creix l’addicció infantil a les pantalles

El Servei de Salut ha detectat que, en els darrers mesos, hi ha més menors d'edat que abusen dels videojocs, els mòbils o els ordinadors

20/03/2021

Creix l’addicció infantil a les pantalles

Redacció

Creix l’addicció infantil a les pantalles. El Servei de Salut ha detectat que, en els darrers mesos, hi ha més menors d’edat que abusen dels videojocs, els mòbils o els ordinadors. Un problema que s’ha agreujat en els infants amb autisme o amb dificultats per socialitzar amb els altres.

La pandèmia ha trastocat els hàbits dels infants. Passen més hores davant les pantalles. L’Institut Balear per a la Salut Mental de la Infància i l’Adolescència ha detectat més abusos amb les noves tecnologies.

En els darrers mesos, hi ha més menors d’edat que abusen dels videojocs, els mòbils o els ordinadors. Un problema que s’ha agreujat en els infants amb autisme o amb dificultats per socialitzar amb els altres.

A més, moltes famílies tenen problemes per parlar de l’addicció amb els fills. La conversa genera baralles i tensió. L’IBSMIA destaca la necessitat de comunicar-se amb els infants per prevenir l’addicció. Aconsella delimitar hores i espais on fer servir els aparells, proporcionar alternatives d’oci sa i també donar exemple.

20/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris