X

Crema una dotzena de camions al polígon de Son Castelló, a Palma

Els fets han tengut lloc aquest divendres horabaixa. L'incendi ha obligat a aturar temporalment el servei del Tren de Sóller per la proximitat de la columna de fum a les vies

08/09/2023

Crema una dotzena de camions al polígon de Son Castelló, a Palma

Redacció

Diversos vehicles situats al polígon de Son Castelló, a Palma, han cremat aquest divendres horabaixa, a les 15.30 hores. En total, una dotzena de camions, concretament a un solar annex a una nau empresarial del sector de l’alimentació del polígon industrial. A més dels camions cremats, altres cinc han resultat danyats. Afortunadament, no s’han reportat danys personals.

Un fet que ha obligat a suspendre, de manera temporal, el servei del Tren de Sóller per la proximitat de la columna de fum a les vies del ferrocarril. També s’han tallat alguns carrers pròxims. Segons han confirmat a IB3 Notícies els Bombers de Palma, el foc ja ha estat extingit.

Al solar hi havia un dipòsit de dièsel, però els bombers han evitat que les flames hi arribessin. Així mateix, el foc ha sorprès dues persones que es trobaven al lloc en el moment de l’incendi. De fet, han alertat a emergències i han intentat apagar-lo amb els seus propis mitjans. L’incendi, a més, ha causat fortes explosions que han romput els vidres d’una empresa situada davant.

Així es troba el Polígon de Son Castelló un dia després del gran incendi. Tot i que el peritatge no es farà fins dilluns, els treballadors d’una de les naus afectades han estat avaluant els danys durant el matí. La Policia encara n’investiga l’origen.

08/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Magdalena Seguí 08/09/2023

    Nadie a quemado 11 camiones con intención, se ha originado un fuego al lado de los camiones en una chabola que estaba junto a la nave.
    Fuente: era mi casa.