X

Cris Juanico publica ‘Cançons de Xerxa’, un llibre-CD amb poemes de Joan Francesc López Casasnovas

Hi col·laboren una desena d'artistes. Reivindiquen el llegat de López Casasnovas, que emprava el pseudònim de Pere Xerxa

18/11/2023

Redacció

El cantant Cris Juanico presenta nou disc. Duu per títol ‘Cançons de Xerxa’ i és un recull de temes que posen música a poemes de Pere Xerxa, pseudònim del recentment desaparegut Joan Francesc López Casasnovas.

El primer senzill de ‘Cançons de Xerxa’ és ‘Pel Camí’ que Cris Juanico interpreta amb el vocalista de Pèl de Gall. De fet, una desena d’artistes han volgut fer-hi aportacions en record d’un mestre i motor de cultura com en Joan López Casasnovas, mort l’estiu de 2022. Es tracta -en paraules de Juanico- que el seu llegat no quedi en l’oblit

‘Cançons de Xerxa’ el componen onze poemes, la meitat dels quals inèdits, Joanico els ha embolcallat en 10 cançons de tall folk i aroma mediterrani de mar, de terra…de la gent de Menorca.

El disc es publica amb un llibre dia 24 i serà una de les grans novetats de la Fira del Llibre en Català de Menorca. Però dia primer de desembre se’n farà la presentació a Va DLlibres, llibreria a la qual López Casasnovas estava molt vinculat. L’endemà, dissabte 17 de gener, concert de presentació al Casino, en què Cris Juanico ha convidat, també, els artistes que hi han col·laborat.

18/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris