X

Cristina Granados és la nova directora gerent de l’Hospital Universitari de Son Espases

Actualment, era la directora territorial d'Hospitals de Madrid a Quironsalud

11/09/2023

Cristina Granados és la nova directora gerent de l’Hospital Universitari de Son Espases

D'esquerra a dreta, el director general del Servei de Salut, Javier Ureña, la consellera de Salut, Manuela García, la nova directora de Son Espases, Cristina Granados, i el fins ara director gerent de l'hospital de referència, Josep Pomar. / CONSELLERIA DE SALUT

Redacció

La consellera de Salut, Manuela García, i el director general del Servei de Salut de les Balears, Javier Ureña, han presentat aquest dilluns a Cristina Granados com a nova directora gerent de l’Hospital Universitari de Son Espases, en substitució de Josep Pomar. La nova directora gerent és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid, facultativa especialista en Admissió i Documentació Clínica i compta amb una dilatada trajectòria professional dedicada a la gestió sanitària, segons ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat.

Al llarg de la seva carrera, Granados ha dirigit l’Hospital Universitari de Torrejón, el Complex Assistencial Universitari de Salamanca, el Complex Hospitalari de Toledo, l’Àrea Integrada de Guadalajara i l’Hospital Universitari de Móstoles. També ha ocupat altres càrrecs directius a la Fundació Hospital de Alcorcón, a l’Hospital Clínic Universitari Virgen de la Arrixaca i a l’Hospital General d’Albacete. Actualment, era la directora territorial d’Hospitals de Madrid a Quironsalud. Ha estat inspectora metgessa de l’Insalud i coordinadora de centre de salut.

Així mateix, és màster en Economia de la Salut i Gestió d’Àrees Sanitàries per la Universitat d’Alacant; diplomada en Metodologia d’Avaluació i Millora de la Qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona; especialista Universitari en Cooperació Sanitària Internacional per la Universitat Catòlica San Antonio, i ha cursat el Programa d’Alta Direcció en Institucions Sanitàries en l’IESE i el Diploma d’Especialització en Lideratge i Transformació d’Organitzacions i Sistemes sanitaris (LED) a la Deusto Business School.

La Conselleria ha posat l’accent en el fet que el nomenament de la nova directora gerent “constata la ferma voluntat i el compromís d’apostar per professionals amb perfils tècnics i coneixedors del sector sanitari en profunditat”.

11/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris